Huifwagens klaren de klus

Algemeen Baanvervoer Frans & Guy De Smedt - Huifwagen transportVoor alle soorten transport met huifwagens in Meise kunt u vertrouwen op Algemeen Baanvervoer Frans & Guy De Smedt. Dit familiebedrijf met een generatielange ervaring levert maatwerk bij uw transport. Dankzij het vakbekwaam en ervaren personeel en een nauwkeurige planning is uw vracht verzekerd van een veilige aankomst. 

Huifwagens met schuifgordijnen

Drie van de vier vrachtwagens in het wagenpark zijn huifwagens (met schuifgordijnen). De opleggers zijn geschikt voor het vervoer van al uw nationale en internationale vrachten. Frans en Guy De Smedt en hun beide zonen staan steeds tot uw beschikking om uw transport veilig uit te voeren met de trekkeropleggers of huifopleggers. 

Informeer naar wat dit bedrijf kan doen voor u

Neem dus gerust contact op met Algemeen Baanvervoer Frans & Guy De Smedt als u wilt vertrouwen op deze huifwagens in Meise. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst over de manier van werken, dan kunt u steeds eens horen. Dit transportbedrijf staat steeds klaar voor, dus laten zeker van u horen.