Familiebedrijf in de transportsector

Algemeen Baanvervoer Frans & Guy De Smedt - FamiliebedrijfAlgemeen Baanvervoer Frans & Guy De Smedt is een echt familiebedrijf en een klinkende naam in de transportsector in Meise. Dit familiebedrijf staat al drie generaties lang paraat om uw vracht veilig en wel op locatie te brengen. Steun dus op hun ervaring en expertise en geef een seintje. 

Een kleine familiegeschiedenis

De broers groeiden op in de transportsector, want vader De Smedt ging al in 1954 als vrachtwagenchauffeur voor het eerst aan de slag met een eigen vrachtwagen. Toen ook zonen Frans en Guy mee in de zaak stapten, groeide de vloot van vrachtwagens verder uit. De onderneming werd een bvba. 

Vandaag zijn ook de respectievelijke zonen van Frans en Guy De Smedt in Algemeen Baanvervoer aan de slag. 

Drie generaties

Met drie generaties ervaring, is Algemeen Baanvervoer bvba Frans & Guy De Smedt dan ook de partner bij uitstek voor een veilig en betrouwbaar transport van uw lading. Zowel nationaal als internationaal. 

Informeer naar wat dit bedrijf kan doen voor u

Neem dus gerust contact op met Algemeen Baanvervoer Frans & Guy De Smedt als u wilt vertrouwen op hun expertise in de transportsector in Meise. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst over de manier van werken, dan kunt u steeds eens horen.